Τρόποι αποστολής και πολιτική επιστροφών

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή εντός Ελλάδος για αγορές 100 € και άνω

Η αποστολή και η παραλαβή των αγορών σας διατίθεται με τους εξής τρόπους:

– Παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα Blender : Γ. Ζωγράφου 4α , 15772, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 2107796196
– Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική

H Γενική Ταχυδρομική παραδίδει την παραγγελία στο χώρο σας:

Εντός Αττικής (1-2 ΗΜΕΡΕΣ) 3 €

Εκτός Αττικής (1-3 ΗΜΕΡΕΣ) 3 €

Οι αποστολές γίνονται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Εφόσον επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, μπορείτε να το αναφέρετε στις σημειώσεις της παραγγελίας σας.

 

Αποστολή στην Κύπρο

Το κόστος των μεταφορικών για αποστολές στην Κύπρο είναι 15 €

Για αγορές άνω των 200 € τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε από εμάς ένα email με τον αριθμό αποστολής της. Με αυτό τον κωδικό μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας στην ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Σε περίπτωση που δεν σας βρουν στη διεύθυνση αποστολής, σας αφήνουν ειδοποίηση και εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της περιοχής σας για την επόμενη παράδοση. Το δέμα παραμένει έως 10 ημέρες στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.

Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης της παραγγελίας και ακύρωσης της, λόγω λανθασμένης διεύθυνσης ,δεν φέρουμε καμία ευθύνη και δεν καλύπτουμε έξοδα επιπλέον αποστολής της ίδιας παραγγελίας.

 

ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

 

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο:

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί και δεν έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του στο σύστημα, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας ή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το www.blenderboutique.com για τις αγορές σας!!

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε έχετε το δικαίωμα αλλαγής του με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας προϊόν από το ηλεκτρονικό ή από το φυσικό μας κατάστημα.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νέα σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτές γίνονται οι αλλαγές εντός 10 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παράδοσης.

Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για την πρώτη επιστροφή της παραγγελίας σας ανεξάρτητα από το ποσό αυτής και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.

Η πολιτική των δωρεάν επιστροφών ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή επί της ίδιας παραγγελίας και το κόστος για κάθε νέα αποστολή θα είναι 5 €

Στην περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα τόσο για την επιστροφή όσο και για την αποστολή του νέου προϊόντος θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής του από την εξυπηρέτηση πελατών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε καλώντας στο 210 77 96 196 ή στέλνοντας email στη διεύθυνση info@blenderboutique.com αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος, βασική προϋπόθεση είναι αυτό να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, να μην έχει φορεθεί, πλυθεί ή αφαιρεθεί το ταμπελάκι του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του.

Τα μαγιό και τα εσώρουχα που επιστρέφονται, πρέπει να έχουν την ταινία υγιεινής.

Συσκευάστε το προϊόν που επιστρέφεται χρησιμοποιώντας το αρχικό πακέτο που ελήφθη ή διαφορετικό που θα διασφαλίζει την ασφάλεια και καλή κατάσταση του προϊόντος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον πελάτη, το blenderboutique.com διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω καταχρηστικότητας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται ως προς την κατάσταση τους από εμάς πριν από την αποστολή τους.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω εμβάσματος από λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα εντός 10 ημερών από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Κατάστημα Blender

Οδός Γεωργίου Ζωγράφου 4α

Ζωγράφου Αττικής, 15772

210 7796196

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε άλλη εταιρία courier επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής.